Valentine alone? (stinash) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Valentine alone?

Så i dag er det valentinesdagen (eller i morgen), og jeg skal være helt alene selv om jeg har kjæreste. Har egentlig aldri skjønt helt hvorfor man feirer denne dagen.. Jeg hadde sikkert tenkt at det var en veldig koselig tradisjon hvis jeg faktisk hadde hatt tid til å være med Sigurd, men neida skolen må legge opp en biologiprøve på torsdag og en historieprøve på fredag. Jeg har så klart utsatt å øve helt til siste liten så jeg har ingen andre å klandre enn meg selv. Det bare suger når man vet at alle kommer til å legge ut på mystory at de er sammen med kjæresten sin, mens jeg må sitte alene og leser biologi. Dette er andre gang jeg har kjæreste på Valentine, men første gang gikk jeg i 10ende og vi gjorde ingenting ut av dagen. Jeg tror ikke vi møttes den dagen engang. 

Jeg håper at dette året blir annerledes selv om vi må utsette dagen litt. Vi planlegger å ta en liten valentinesdag onsdagen etter heller tror jeg..

 

Uansett håper jeg alle koser seg kjempe masse singel eller i et forhold<3 Er du alene på valentine?


 • 14.02.2018 kl.02:26
  Du får ordne deg med litt godt å spise og drikke og ha attått puggingen:) og glede deg til dere kan være sammen <3 jeg skal først feire med datteren min til frokost så middag med kjæresten <3 all in i år altså :) ha en fin dag:))))
  14.02.2018 kl.13:19
  Wenchepia: ja takk for tipset! Åh hørtes veldig koselig ut<3
  14.02.2018 kl.03:28
  Håper dagen din blir god, uansett :-)) Blir aleine fra utover kvelden selv, men jeg/vi har ikke markert Valentines på mange år. Ha en fortsatt god natt :-))
  14.02.2018 kl.13:20
  Jernbanefrua..: tusen takk! Håper du også får en fin dag<3
  14.02.2018 kl.04:45
  jeg skal feire sammen med bestevenninnene mine <3
  14.02.2018 kl.13:21
  Helena Westergren: Lurt! Det gjorde hele vennegjengen min i fjor<3 var kjempe koselig


  Skriv en ny kommentar

  Stina S. Hansen

  Hei alle sammen! Jeg er en jente på 19 år som bor i Tromsø. Jeg går siste året på videregående og planlegger friår til neste år. Da skal jeg reise og blogge masse!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde